Κρεμλίνο: «Τηλεφωνική τρομοκρατία» οι αλλεπάλληλες κλήσεις που προειδοποιούν για εκρηκτικούς μηχανισμούς - iefimerida.gr

Κρεμλίνο: «Τηλεφωνική τρομοκρατία» οι αλλεπάλληλες κλήσεις που προειδοποιούν για εκρηκτικούς μηχανισμούς

Για «τηλεφωνική τρομοκρατία» κάνει λόγο το Κρεμλίνο/ Φωτογραφία: Yuri Kadobnov/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνική τρομοκρατία και τηλεφωνικό χουλιγκανισμό χαρακτήρισε το Κρεμλίνο τα απειλητικά τηλεφωνήματα που προειδοποιούσαν για τοποθετήσεις εκρηκτικών μηχανισμών σε διάφορες πόλης της χώρας.

« Αναμφισβήτητα πρόκειται για τηλεφωνική τρομοκρατία, τηλεφωνικό χουλιγκανισμό. Ο πρόεδρος φυσικά, ενημερώθηκε αμέσως με το που άρχισε αυτή η αλληλουχία των κλήσεων χουλιγκανικού περιεχομένου» δήλωσε, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Τα μαζικά τηλεφωνήματα οδήγησαν σε εκκενώσεις κτιρίων και προκάλεσαν πανικό σε ολόκληρη τη Ρωσία ενώ όπως υπογράμμισε ο Πεσκόφ «οι αρμόδιες υπηρεσίες λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα για να εντοπίσουν εκείνους που βρίσκονται πίσω από τα τηλεφωνήματα αυτά. Περιμένουμε τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας».

Ωστόσο, απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες που είδαν το φως τη δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες τα αινιγματικά αυτά τηλεφωνήματα προέρχονται κατά κύριο λόγο από την Ουκρανία. «Δεν υπάρχει απολύτως κανέναν νόημα να σχολιάσει κανείς αυτές τις εκδοχές» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρεμλίνο τρομοκρατία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ