Στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Ολο το πρόγραμμα - iefimerida.gr

Στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Ολο το πρόγραμμα

Στη Δ.Ε.Θ ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Ολο το πρόγραμμα/ Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου ξεκινά η καθιερωμένη επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στην 82η Δ.Ε.Θ.

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης ενώ μία ώρα αργότερα, στις 11:00 θα μεταβεί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στις 12:30 θα βρεθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες.

Στις 13:30, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με μαθητές που διακρίθηκαν στην Μαθηματική Ολυμπιάδα και με φοιτήτριες της Αρχιτεκτονικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που - στο πλαίσιο της διπλωματικής εργασίας τους - κέρδισαν ένα από τα πρώτα βραβεία σε παγκόσμιο διαγωνισμό αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού.

Το απόγευμα, στις 19:00 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα.

Το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στις 11:00 θα επισκεφθεί περίπτερα της 82ης Δ.Ε.Θ ενώ το απόγευμα, στις 19:30 θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου στις 13:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης ΔΕΘ Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ