Ταξίδι-οδύσσεια Βρετανού στην Ελλάδα: Εκανε 33 ώρες να έρθει αεροπορικώς από το Λονδίνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ταξίδι-οδύσσεια Βρετανού στην Ελλάδα: Εκανε 33 ώρες να έρθει αεροπορικώς από το Λονδίνο [εικόνες]

Φωτογραφία Αρχείου: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διακοπές ενός τουρίστα στην Ελλάδα μετατράπηκαν σε εφιάλτη με το «καλημέρα», καθώς έκανε την πτήση Λονδίνο- Ελλάδα αντί για 4 ώρες σε ... 33 ώρες.

Ο Τζεφ Λι πέρασε από «Χίλια και δύο κύματα» για να καταφέρει να έρθει στην Ελλάδα για διακοπές, καθώς δύο πτήσεις του ακυρώθηκαν και στην τρίτη το αεροπλάνο έπιασε φωτιά στον αέρα και γύρισε πίσω.

Συγκεκριμένα, ο Τζεφ επρόκειτο να πετάξει από το Διεθνές Αεροδρόμιο Χίθροου με βρετανικές αερογραμμές την προηγούμενη Τρίτη το μεσημέρι, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερε, καθώς η πτήση του ακυρώθηκε λόγω ελαττωματικού φωτισμού στο πιλοτήριο.

Ταξίδι-οδύσσεια Βρετανού στην Ελλάδα: Εκανε 33 ώρες να έρθει αεροπορικώς από το Λονδίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στην επόμενη πτήση ο Τζεφ στάθηκε πάλι άτυχος, καθώς η πτήση του ακυρώθηκε λόγω καθυστέρηση του αεροπλάνου να φτάσει πίσω στο Χίθροου, πράγμα που θα σήμαινε πως το προσωπικό θα έπρεπε να δουλέψει περισσότερες ώρες.

Ο 67χρονος άνδρας που είχε περάσει ήδη μία μέρα στο αεροδρόμιο, χωρίς καταφέρει να φτάσει στον προορισμό του, εν τέλει μετά από απίστευτη ταλαιπωρία πέρασε την νύχτα σε ξενοδοχείο που τους βρήκε η εταιρία με την προοπτική να ταξιδέψει στην χώρα μας την επόμενη μέρα.

Ωστόσο η τρίτη «προσπάθεια», ήταν και χειρότερη καθώς εν ώρα πτήσης το αεροπλάνο έπιασε φωτιά. «Απογειωθήκαμε και μετά ακούστηκε ένα μπαμ. Ήταν η μηχανή που βρισκόταν στην πλευρά μου. Μετά ακούστηκε ένας έντονος θόρυβος και μετά έγιναν έξι «μπαμ» στην σειρά», ανέφερε ο ίδιος στην Daily Mail.

Ταξίδι-οδύσσεια Βρετανού στην Ελλάδα: Εκανε 33 ώρες να έρθει αεροπορικώς από το Λονδίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Μπορεί να δηλώνω άθεος, αλλά εκείνη τη στιγμή πραγματικά προσευχόμουν. Οι καρδιές μας χτυπούσαν δυνατά και οι επιβάτες δίπλα μας έλεγαν πως έβλεπαν καπνούς να βγαίνουν από την μηχανή», συνέχισε.

Ωστόσο, ο πιλότος καθησύχασε τους επιβάτες, λέγοντας τους πως όλα είναι υπό έλεγχο, αλλά γυρνούν πίσω στο Χίθροου.

Έχοντας βιώσει το απόλυτο σοκ, ο 67χρονος άνδρας ξεκίνησε πάλι από το 0, καθώς γύρισε πίσω μετά από 2 ακυρωμένες πτήσεις.

Ταξίδι-οδύσσεια Βρετανού στην Ελλάδα: Εκανε 33 ώρες να έρθει αεροπορικώς από το Λονδίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Εν τέλει, ο ίδιος και η σύντροφός του κατάφεραν να φύγουν την Τετάρτη το ξημέρωμα και να φτάσουν στην Ελλάδα, μετά από δύο μέρες, δηλαδή την Πέμπτη το πρωί.

«Μετά από 40 χρόνια που ταξιδεύω συνέχεια με την συγκεκριμένη εταιρία δεν πρόκειται να πετάξω ξανά με αυτή, ενώ με κάτι τέτοια πραγματικά ντρέπομαι που είμαι Βρετανός», ανέφερε ο ίδιος μετά την απίστευτη ταλαιπωρία που τράβηξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα Βρετανία πτήση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ