Ελληνικός Νηογνώμων ΑΕ: Δεν έχουμε επιθεωρήσει ποτέ το «Αγία Ζώνη ΙΙ» - iefimerida.gr

Ελληνικός Νηογνώμων ΑΕ: Δεν έχουμε επιθεωρήσει ποτέ το «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Ο οργανισμός «Ελληνικός Νηογνώμων Α.Ε.» ανακοίνωσε ότι δεν έχει εκδώσει το πιστοποιητικό αξιοπλοΐας / Φωτογραφία: EUROKINISSI - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση για το «Αγία Ζώνη ΙΙ» εξέδωσε η Ελληνικός Νηογνώμων Α.Ε., τονίζοντας ότι δεν έχει επιθεωρήσει, ούτε έχει εκδώσει πιστοποιητικό αξιοπλοΐας για το συγκεκριμένο δεξαμενόπλοιο.

«Σχετικά με τη διασπορά ανυπόστατων φημών για το δεξαμενόπλοιο “Αγία Ζώνη ΙΙ”, η Ελληνικός Νηογνώμων ΑΕ ενημερώνει ότι το εν λόγω δεξαμενόπλοιο δεν έχει επιθεωρηθεί και δεν κατέχει οποιοδήποτε πιστοποιητικό αξιοπλοΐας εκδοθέν από τον Ελληνικό Νηογνώμονα», τονίζει σχετική ανακοίνωση.

Η Ελληνικός Νηογνώμων Α.Ε., όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, είναι μη κυβερνητικός διεθνής οργανισμός, αφιερωμένος στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας στη θάλασσας, στην πρόληψη της θαλάσσιας ρύπανσης, καθώς και στη διασφάλιση της ποιότητας στη βιομηχανία. Από την ίδρυσή του, το 1919, ο οργανισμός έχει αναπτύξει διεθνές δίκτυο επιθεωρητών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αγία Ζώνη ΙΙ Ελληνικός Νηογνώμων ΑΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ