Το μαύρο τζιν πρωταγωνιστεί και φέτος στις stylish εμφανίσεις -Οι συνδυασμοί για να το φορέσεις σωστά - iefimerida.gr

Το μαύρο τζιν πρωταγωνιστεί και φέτος στις stylish εμφανίσεις -Οι συνδυασμοί για να το φορέσεις σωστά

Μαύρο τζιν: Και ροκ και θηλυκό / Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τζιν: το κομμάτι-πρωταγωνιστής, η «χρυσή μετοχή» στο χρηματιστήριο της μόδας, το ρούχο που ανταποκρίνεται σε κάθε στιλιστική πρόκληση.

Οι street style εμφανίσεις αυτής της σεζόν έδειξαν διαφορετικές εκδοχές στο τελείωμά του: είτε flared, είτε boyfriend, είτε με κρόσσια, είτε laced, είτε split-seam (συνδυασμός flared και skinny jean), το τζιν και φέτος είναι το κομμάτι που εγγυάται fashionable εμφανίσεις. Το μαύρο τζιν έχει χαρακτηριστεί ως ρούχο-επανάσταση στη βιομηχανία της μόδας, ίσως γιατί είναι ακόμα πιο κολακευτικό και ευέλικτο και από το all time classic blue jean.

Το μαύρο τζιν μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερως stylish εμφανίσεις καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι ροκ και θηλυκό. Ενα μαύρο τζιν, ένα λευκό τοπ ή Τ-Shirt και ένα blazer δημιουργούν ένα classy, απόλυτα διαχρονικό συνδυασμό.

Οι διαφορετικοί συνδυασμοί με μαύρο τζιν στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαύρο τζιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ