Το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» έγινε 16 ετών και εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας [εικόνα] - iefimerida.gr

Το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» έγινε 16 ετών και εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου, η Thylane Blondeau, παρακολούθησε το fashion show του Michael Kors στη Νέα Υόρκη από την πρώτη σειρά.

Ηταν μόλις 6 χρονών όταν έκανε την πρώτη της φωτογράφιση για το Vogue Enfants. Μάλιστα η φωτογράφιση έλαβε περισσότερες αρνητικές κριτικές από θετικές, αφού κάποιοι υποστήριξαν ότι προωθούσε το πρότυπο του «σέξι παιδιού».

Το 2011, η Thylane Blondeau, χαρακτηρίστε ως το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου». Ο μπαμπάς της είναι ο διάσημος Γάλλος ποδοσφαιριστής Patrick Blondeau και η μητέρα της η ηθοποιός Veronika Loubry.

Οι γονείς της Blondeau την έβαλαν στον χώρο της μόδας σχεδόν από την ηλικία των τεσσάρων. Το 2005 περπάτησε στην πασαρέλα για χάρη του Jean Paul Gaultier.

Την αποκάλεσαν ως τη «νέα Κate Moss» όταν σε ηλικία 13 ετών πόζαρε για λογαριασμό του περιοδικού μόδας Jalouse. Σήμερα, είναι μια όμορφη δεσποινίδα που συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου και να συνεχίζει την καριέρα της στον χώρο της μόδας.

Δείτε το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου στην εβδομάδα μόδας, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ομορφο κοριτσι σοου Michael Kors
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ