Ακόμη και η «Αυγή» ζητάει ευθύνες από την κυβέρνηση για την καταστροφή του Σαρωνικού - iefimerida.gr

Ακόμη και η «Αυγή» ζητάει ευθύνες από την κυβέρνηση για την καταστροφή του Σαρωνικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» ζητάει ευθύνες από την κυβέρνηση για την ανεξέλεγκτη επέκταση της ρύπανσης από την Σαλαμίνα στις ακτές της Αττικής, μετά το ναυάγιο αγκυροβολημένου πλοίου.

Οπως γράφει η εφημερίδα «Απαντήσεις ζητούνται τόσο για τα αίτια του ναυαγίου όσο και για την ανεξέλεγκτη επέκταση της ρύπανσης, αφού μετά την οικολογική καταστροφή στη Σαλαμίνα η πετρελαιοκηλίδα εξαπλώθηκε στις ακτές της Αττικής απειλώντας και άλλα σημεία του Σαρωνικού. Απαντήσεις που πρέπει να δοθούν τόσο από την πλοιοκτήτρια εταιρεία όσο και από τις αρχές».

«Μαύρισαν» οι ακτές από Φρεαττύδα και Πειραϊκή έως Άγιο Κοσμά, Ελληνικό και Γλυφάδα, αναφέρει.

«Θα ερευνηθούν τα πάντα» τονίζει ο Π. Κουρουμπλής, που φέρνει στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής την υπόθεση της ρύπανσης από το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη II»», προσθέτει η εφημερίδα, αν και το θέμα της ρύπανσης έφερε στη βουλή η ΝΔ και όχι ο υπουργός Ναυτιλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυγή ευθύνες πετρέλαιο Σαρωνικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ