Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: Τα παπούτσια στις πασαρέλες αποκαλύπτουν τις τάσεις της επόμενης σεζόν - iefimerida.gr

Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: Τα παπούτσια στις πασαρέλες αποκαλύπτουν τις τάσεις της επόμενης σεζόν

AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έφτασε στο τέλος της και ο κάθε σχεδιαστής πρόσθεσε το δικό του, ξεχωριστό κομμάτι στο παζλ των τάσεων που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν.

Εκκεντρικότητα και ευρηματικότητα, κλασικές γραμμές και ντελικάτη αισθητική προσπάθησαν να ισορροπήσουν αρμονικά στην πασαρέλα.

Οι σχεδιαστές επανασύστησαν με φρέσκια ματιά τάσεις του παρελθόντος και η extravagant αισθητική που χαρακτήρισε πολλές δημιουργίες που είδαμε στην πασαρέλα ήταν ένα από τα σημεία-κλειδιά που θα κρατήσουμε στον απολογισμό μας από τη γιορτή της μόδας.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μας προκάλεσε για στιλιστικούς πειραματισμούς: η καινοτομία εντοπίζεται όχι τόσο στα κομμάτια που είδαμε να παρουσιάζονται όσο στον ανατρεπτικό συνδυασμό τους.

Αλλά ας σταθούμε στα παπούτσια που είδαμε να γίνονται πρόταση για την επόμενη σεζόν: η «ιριδίζουσα» αισθητική στα υποδήματα ήταν στοιχείο-κλειδί σε αρκετά fashion shows.

Οι τάσεις στα παπούτσια της επόμενης σεζόν στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παπούτσια ΤΑΣΕΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ