Ηράκλειο: Απατεώνας έφυγε από το σπίτι ηλικιωμένης με λεία 6.500 ευρώ - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Απατεώνας έφυγε από το σπίτι ηλικιωμένης με λεία 6.500 ευρώ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτα είναι τα επιχειρήματα που προφασίζονται ορισμένοι επιτήδειοι προκειμένου να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά από ηλικιωμένους.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ekriti, ένα τέτοιο περιστατικό καταγράφηκε στο Ηράκλειο με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία δίχως να το θέλει, άνοιξε την πόρτα της σε έναν απατεώνα ο οποίος έφυγε από το σπίτι της με λεία χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άγνωστος άνδρας, με διάφορες δικαιολογίες του τύπου «γνωρίζω τον γιο σου και μου είπε να μου δώσεις κάποια χρήματα» κατάφερε να της αποσπάσει συνολικά 6.500 ευρώ.

Αρχικά, η ηλικιωμένη γυναίκα, άνοιξε ένα τσαντάκι και του έδωσε κάποια χρήματα. Εκείνος όμως, θέλοντας κι άλλα, προσποιήθηκε ότι διψάει και της ζήτησε ένα ποτήρι νερό.

Μέχρι η ηλικιωμένη γυναίκα να του φέρει το νερό, εκείνος βρήκε την ευκαιρία και σε χρόνο dt, πήγε εκεί όπου ήταν το τσαντάκι με τα χρήματα και πήρε και τα υπόλοιπα, όπως καταγγέλλεται.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Ηράκλειο Κρήτης κλοπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ