Η Νατάσα Κράουν έχει εμμονή με τις αισθητικές επεμβάσεις -Θέλει να αποκτήσει τα μεγαλύτερα οπίσθια [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Νατάσα Κράουν έχει εμμονή με τις αισθητικές επεμβάσεις -Θέλει να αποκτήσει τα μεγαλύτερα οπίσθια [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διασημότητες και αστέρες του κινηματογράφου μπορεί να αρνούνται πως έκαναν κάποια αισθητική παρέμβαση για να τελειοποιήσουν την εικόνα τους, ωστόσο, κάποιοι άλλοι, μη διάσημοι, δεν ντρέπονται να μιλήσουν γι' αυτό.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η Νατάσα Κράουν, η οποία μίλησε ανοικτά για την εμμονή της να έχει τα πολύ μεγάλα οπίσθια, στη σειρά All 4, Plastic and Proud.

«Ημουν 20 όταν έκανα την πρώτη μου επέμβαση και ναι μπορώ να πω ότι εθίστηκα. Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί όταν ξυπνάω είναι να βλέπω τα οπίσθιά μου στον καθρέπτη. Ισως έχω κάποια σωματική δυσμορφία ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν αισθάνομαι πως είναι τόσο μεγάλα. Σίγουρα θέλω μεγαλύτερα», λέει.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasha Crown Official (@natasha_crown_official) στις Σεπ 11, 2017, 5:14πμ PDT

Η 24χρονη μεγάλωσε στο Γκέτεμποργκ και ήταν πάντα εξωστρεφής και δημοφιλής. Οπως λέει, έχει κάνει τρεις αισθητικές επεμβάσεις στα οπίσθια, έχει γεμίσει τα χείλη της, ενώ έχει κάνει και άλλες παρεμβάσεις στο σώμα της.

«Είναι το καλύτερο συναίσθημα νομίζω. Τα οπίσθιά μου με κάνουν να αισθάνομαι σέξι και δυνατή», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasha Crown Official (@natasha_crown_official) στις Ιούν 8, 2017, 11:47μμ PDT

Οι γονείς της της έχουν πει πολλές φορές πως έτσι κάνει ζημιά στο σώμα της και πως θα πρέπει να σταματήσει, ωστόσο, η Νατάσα δεν πτοείται.

«Είναι δύσκολο να με βλέπουν να αλλάζω. Μερικές φορές υπήρξαν σκληροί μαζί μου και μου έλεγαν πως “μοιάζω με αγελάδα”. Δεν καταλαβαίνουν γιατί το κάνω και αυτό που τους λέω είναι: “Πώς μπορείτε να μιλάτε έτσι για την ίδια σας την κόρη”», εξομολογείται η Νατάσα.

Από την πλευρά του ο πλαστικός της χειρουργός , Δρ Μπερν υποστηρίζει πως η Νατάσα γνωρίζει τι κάνει και ξέρει τι θέλει. Σε αντίθετη περίπτωση, όπως αναφέρει, οι γιατροί πρέπει να είναι «προσεκτικοί και να μην κάνουν επεμβάσεις σε οποιονδήποτε χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας ή είναι ευάλωτος».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasha Crown Official (@natasha_crown_official) στις Μάι 26, 2017, 1:01πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasha Crown Official (@natasha_crown_official) στις Ιούν 8, 2017, 1:27πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasha Crown Official (@natasha_crown_official) στις Αύγ 12, 2017, 10:04πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ