Τυφώνας Ιρμα: Ανακαλύφθηκαν 5 πτώματα σε γηροκομείο της Φλόριντα -Είχε μείνει χωρίς ρεύμα - iefimerida.gr

Τυφώνας Ιρμα: Ανακαλύφθηκαν 5 πτώματα σε γηροκομείο της Φλόριντα -Είχε μείνει χωρίς ρεύμα

Τυφώνας Ιρμα: Ανακαλύφθηκαν 5 πτώματα σε γηροκομείο της Φλόριντα -Είχε μείνει χωρίς ρεύμα/ Φωτογραφία: David Goldman/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε ένοικοι, που διέμεναν σε γηροκομείο της Φλόριντα προστίθενται στον τραγικό απολογισμό των νεκρών που άφησε πίσω του ο τυφώνας Ίρμα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το γηροκομείο είχε μείνει χωρίς ρεύμα για αρκετές ημέρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι 120 ένοικοι του «Κέντρου Αποκατάστασης» στο Χόλιγουντ Χιλς έχουν απομακρυνθεί και οι αστυνομία έχει ξεκινήσει εγκληματολογική έρευνα.

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι θάνατοι των 5 ατόμων συνέβη αφού είχε διακοπεί η παροχή ρεύματος λόγο του Τυφώνα σε περισσότερα από 7 εκατ. Άτομα σε ολόκληρη την πολιτεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ένοικοι υποχρεώθηκαν να παραμείνουν στα δωμάτιά τους χωρίς κλιματισμό. Την Πέμπτη η χαμηλότερη θερμοκρασία στην περιοχή έφτασε τους 26 βαθμούς Κελσίου ενώ η δήμαρχος της Μπρόγουαρντ Κάουντι, Μπάρμπαρα Σάριεφ δήλωσε ότι τουλάχιστον οι τρεις θάνατοι από τους πέντε συνέβησαν μέσα στο γηροκομείο ενώ οι δύο άλλοι κατά τη μεταφορά των ενοίκων σε γειτονικό νοσοκομείο.

Από την αστυνομία ανακοίνωσαν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φλόριντα νεκροί γηροκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ