Εφαγες πολύ το προηγούμενο βράδυ; Δες πώς θα επανέλθεις άμεσα - iefimerida.gr

Εφαγες πολύ το προηγούμενο βράδυ; Δες πώς θα επανέλθεις άμεσα

Γυναίκα τρώει πρωινό /Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συχνά ενώ το έχετε πάρει απόφαση, ότι πρέπει να ακολουθήσετε πιστά υγιεινές και ποιοτικές διατροφικές επιλογές στην καθημερινότητά σας, μπορεί να πέφτετε θύματα της λιγούρας και να καταναλώνετε τροφές που όχι μόνο θρεπτικές δεν είναι, αλλά επιβαρύνουν τη σιλουέτα σας με περιττές θερμίδες.

Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί για παράδειγμα, όταν βγείτε με τους φίλους σας για να δειπνήσετε ή όταν δεν αισθάνεστε καλά ή απλά όταν πλήττετε αφάνταστα και πρέπει να απασχοληθείτε με κάτι ενώ κάθεστε στον αναπαυτικό σας καναπέ.

Πώς θα καταφέρετε όμως να επανέλθετε στα φυσιολογικά σας επίπεδα την επόμενη ημέρα και να διώξετε μακριά τοξίνες, φούσκωμα, για να αισθανθείτε πιο άνετα μέσα στα ρούχα σας;

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το πλάνο που θα σας βοηθήσει να επανέλθετε στα φυσιολογικά σας επίπεδα μετά από πολύ φαγητό στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ