Καψής: «Να ψηφίσει η Βουλή τη συμφωνία για να πάρουμε το δάνειο» - iefimerida.gr

Καψής: «Να ψηφίσει η Βουλή τη συμφωνία για να πάρουμε το δάνειο»

Καψής: «Χρειαζόμαστε πράξεις και όχι λόγια»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, αναφερόμενος στις αποφάσεις του Eurogroup, υπογραμμίζοντας ότι η Βουλή πρέπει να ψηφίσει μέχρι την Τετάρτη τα νέα μέτρα για να δοθεί πράσινο φως για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Η κυβέρνηση εμφανίζεται ενοχλημένη από τις δηλώσεις Σαμαρά για άμεση διενέργεια εκλογών, γι' αυτό ο Παντελής Καψής υπενθυμίζει ότι «οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη χώρα και απαιτούν υπευθυνότητα –και μόνο υπευθυνότητα– από όλους» επισημαίνοντας ότι «οτιδήποτε άλλο δεν βοηθά».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογραμμίζει ακόμα ότι η προχτεσινή συμφωνία με την Τρόικα διασφαλίζει την χρηματοδότηση της χώρας τα επόμενα χρόνια και προήλθε «από σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα που διεξήγαγαν ο Πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί, με τη στήριξη των κομμάτων».

Ωστόσο, τονίζει ο Παντελής Καψής, «βρισκόμαστε ακόμη στη μέση της διαδρομής» και υπενθυμίζει ότι η χώρα πρέπει να εκπληρώσει τις τρεις προϋποθέσεις που έθεσε το Eurogroup. «Πρώτο βήμα θα είναι η ψήφισή της από τη Βουλή, που θα υποδηλώνει και τη δέσμευση των κομμάτων στους στόχους και τις πολιτικές του νέου οικονομικού προγράμματος. Είναι ώρα να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Χρειαζόμαστε πράξεις και όχι λόγια», λέει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ