Καλεσμένη σε γάμο το φθινόπωρο: 16 κομψές εμφανίσεις για να κλέψεις την παράσταση - iefimerida.gr

Καλεσμένη σε γάμο το φθινόπωρο: 16 κομψές εμφανίσεις για να κλέψεις την παράσταση

Michael Kors Holiday Campaign
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι άφησε πίσω του το all white look και τις αέρινες γραμμές.

Το φθινόπωρο είναι μια μεταβατική περίοδος σε στιλιστικό επίπεδο: τα χρώματα αλλάζουν και τα υφάσματα γίνονται πιο «βαριά». Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο μέσα στο επόμενο διάστημα και δεν μπορείς να καταλήξεις στο ποιο είναι το κατάλληλο outfit για σένα, σου έχουμε προτάσεις που μπορεί να βοηθήσουν. Βασικό κριτήριο για την τελική σου επιλογή είναι το προσωπικό σου στιλ. Θέλεις το ρούχο που θα επιλέξεις να είναι κομψό, να εντυπωσιάσει, να κολακέψει το σώμα σου.

Ο στόχος να τραβήξεις τα βλέμματα πολλές φορές οδηγεί σε ασυγχώρητα στιλιστικά λάθη που θα μπορούσες κάλλιστα να είχες αποφύγει. Κραυγαλέες επιλογές ή λάθος συνδυασμοί που τραβούν τα βλέμματα για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Για έναν φθινοπωρινό γάμο, μπορείς να επιλέξεις είτε ένα μάξι ή ένα midi φόρεμα, είτε μια ολόσωμη φόρμα ή μια παντελόνα με ένα εντυπωσιακό τοπ. Κόκκινο, μαύρο, πράσινο, navy, κίτρινο, καρό και floral είναι οι αποχρώσεις και τα prints που κυριαρχούν.

16 προτάσεις για να εντυπωσιάσεις σε έναν φθινοπωρινό γάμο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΙ ΓΑΜΟΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ