Εξοργισμένες οι φαν της Κέιτ Χάντσον μετά από πρόσφατη δήλωσή της για την καισαρική τομή - iefimerida.gr

Εξοργισμένες οι φαν της Κέιτ Χάντσον μετά από πρόσφατη δήλωσή της για την καισαρική τομή

Instagram/KateHusdon
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κέιτ Χαντσον έκανε ένα αυθόρμητο σχόλιο για την μέθοδο της καισαραικής στη γέννα. Αυτό που δεν είχε προβλέψει όμως ήταν πόσο «θόρυβο» θα προκαλούσε.

Οι περισσότεροι διάσημοι είναι αρκετά προσεκτικοί στις δηλώσεις τους και στις λέξεις που χρησιμοποιούν, τόσο για λόγους πολιτικής ορθότητας όσο και για λόγους δημοφιλίας και δημοτικότητας.

Η 38χρονη ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών, είναι γνωστή για τον αυθορμητισμό και το χιούμορ της, δύο χαρακτηριστικά στα οποία έχει «εκπαιδεύσει» το κοινό της μέσω των αστείων stories που κάνει στο Snapchat και στο Instagram.

Ωστόσο κανείς (οκ, σχεδόν κανείς) δε βρήκε αστείο αυτό που είπε για τη μέθοδο της καισαρικής και οι φαν (ή μπορεί και οι αγνοί haters), και βασικά οι γυναίκες-μητέρες φαν της, εξαπέλυσαν την οργή τους μόλις διάβασαν το σχόλιο της.

Διάβασε τη δήλωση της Κέιτ Χάντσον και το σάλο από σχόλια που προκάλεσε στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Χάτσον καισαρική Εγκυμοσύνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ