Eurobasket 2017: Ωρα υπέρβασης για την Εθνική - Κόντρα στη Ρωσία για την 4άδα - iefimerida.gr

Eurobasket 2017: Ωρα υπέρβασης για την Εθνική - Κόντρα στη Ρωσία για την 4άδα

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν τον αγώνα με τη Ρωσία/Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νίκη που θα τη βάλει σε τροχιά μεταλλίου θα ψάξει απόψε η Εθνική ομάδα μπάσκετ κόντρα στην Ρωσία (18:45, ΕΡΤ1) στην προημιτελική φάση του Eurobasket.

Η κακή εικόνα στον όμιλο έμεινε στο παρελθόν αφού κόντρα στην Λιθουανία οι παίκτες του Κώστα Μίσσα εμφάνισαν αυτό για το οποίο άπαντες πίστευαν πως αυτή η ομάδα έχει δικαίωμα να ελπίζει στην κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Τώρα, έφτασε η ώρα για ένα ακόμη βήμα. Αυτή τη φορά αντίπαλος της Εθνικής μας θα είναι η Ρωσία, η οποία θα προσπαθήσει να διατηρήσει την κατάρα που θέλει την επίσημη αγαπημένη να μην περνάει την προημιτελική φάση τα τελευταία 8 χρόνια.

Η πίεση και γενικότερα η άμυνα που θα παίξει η ελληνική ομάδα στον Σβεντ αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι, κάτι που παραδέχθηκε και ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ολοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ελληνα κόουτς με την ευχή πως λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, η Ελλάδα απλά θα περιμένει τον αντίπαλό της στα ημιτελικά από την αναμέτρηση Ιταλία-Σερβία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Μπάσκετ eurobasket 2017 ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ