Οι πιο αποτελεσματικές και εύκολες ασκήσεις ποδιών που μπορείς να κάνεις σε ένα παγκάκι - iefimerida.gr

Οι πιο αποτελεσματικές και εύκολες ασκήσεις ποδιών που μπορείς να κάνεις σε ένα παγκάκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαρέθηκες το τρέξιμο; Σου έχουμε μερικές ασκήσεις για να γυμνάσεις πόδια και κορμό, εξίσου αποτελεσματικά.

Νέα σεζόν, νέο πρόγραμμα, νέες συνήθειες. Το τέλος του καλοκαιριού και η αρχή του φθινοπώρου για πολλούς, είναι ένα είδος «Πρωτοχρονιάς». Παίρνουν αποφάσεις, βάζουν στόχους, κάνουν νέα σχέδια.

Αν μέσα σε αυτά είναι να βάλετε πιο δυναμικά τη γυμναστική στη ζωή σας (ή να συνεχίσετε εξίσου δυναμικά την πρακτική σας), σας έχουμε τη λύση. Η personal trainer Ελευθερία Ζαπαντιώτη ετοίμασε ένα πρόγραμμα ασκήσεων που θα αναβαθμίσει την προπόνηση σας.

Πρόκειται για ασκήσεις που γίνονται σε ένα παγκάκι. Όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει είναι ιδανικό σημείο εξάσκησης αφού βοηθά σαν στήριγμα για ένα πλήθος ασκήσεων που στοχεύουν στους μύες όλου του σώματος.

Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι ασκήσεις θα γυμνάσουν τα πόδια, θα ενδυναμώσουν τον κορμό και θα χαρίσουν στο σώμα σας τη μυική ενδυνάμωση που ενδεχομένως έχει ανάγκη.

Δες τις ασκήσεις με οδηγίες και εικόνες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ