Καμμένος: Πρέπει να γίνεται μεγάλη διακίνηση ναρκωτικών στο ΠΑΜΑΚ, αλλιώς δεν εξηγούνται τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων - iefimerida.gr

Καμμένος: Πρέπει να γίνεται μεγάλη διακίνηση ναρκωτικών στο ΠΑΜΑΚ, αλλιώς δεν εξηγούνται τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ /ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κατάσταση με τη διακίνηση των ναρκωτικών εντός των πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης απάντησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για την 82η ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Θεολόγου Ηλιού του seleo.gr, ο Πάνος Καμμένος απάντησε πως τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν λιγότερα ναρκωτικά από άλλα πανεπιστήμια του εξωτερικού, ωστόσο άφησε αιχμές για τις δημοσκοπήσεις στο ΠΑΜΑΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να γίνεται μεγάλη διακίνηση στο ΠΑΜΑΚ, ειδικά στο τμήμα που γίνονται οι πολιτικές δημοσκοπήσεις, αλλιώς δεν εξηγούνται τα αποτελέσματα».

Αναφορικά με το στρατόπαδο Κόδρα, ο κ. Καμμένος απάντησε στο seleo.gr: «Ένα μικρό μέρος του στρατοπέδου ανήκει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η βούλησή μας είναι να αξιοποιηθεί και να δοθεί στο κοινό».

Πηγή: seleo.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ