Πώς να κάνεις το απλό φλερτ να εξελιχθεί σε σχέση - iefimerida.gr

Πώς να κάνεις το απλό φλερτ να εξελιχθεί σε σχέση

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ησουν διακοπές, γνώρισες κάποιον και δεν σου αρκεί το καλοκαιρινό φλερτ που είχατε, αλλά θέλεις να το προχωρήσεις περισσότερο και να κάνεις σχέση μαζί του. Διάβασε τι μπορείς να κάνεις για να πετύχεις τον σκόπο σου.

Δείχνει να του αρέσεις. Και όλα βαίνουν καλώς. Οι διακοπές τελείωσαν και υπάρχει ακόμα αυτό το καλοκαιρινό φλερτ με πολύ καλές προϋποθέσεις. Εχεις γνωρίσει έναν άνθρωπο που σου βγάζει μία διάθεση να επενδύσεις συναισθηματικά και να προχωρήσεις σε σχέση μαζί του. Τελικά τι μπορείς να κάνεις για το πετύχεις αυτό;

Άσ’τον να μην φαντάζεται το «μαζί».

Στην αρχή μιας γνωριμίας, ειδικά αν μας αρέσει ο άλλος, όλοι οι άνθρωποι μπαίνουμε ασυναίσθητα στη διαδικασία να φανταστούμε πώς θα ήταν να είμαστε μαζί. Συνήθως οι γυναίκες ενθουσιαζόμαστε με τη φαντασίωση αυτή, ενώ οι άντρες φαίνεται πως στο στάδιο αυτό, ειδικά αν τους αρέσει κάποια, φαντάζονται όλα τα προβλήματα που θα είχαν αν ήταν μαζί της. Είναι αρκετοί άνδρες που ενώ μπορεί να θέλουν πολύ κάποια γυναίκα, την ίδια ώρα είναι και πολύ διστακτικοί στο να είναι μαζί της γιατί φαντάζονται ότι μέσα στη σχέση μπορεί να αισθάνονται αδύναμοι ή ανεπαρκείς μπροστά της.

Διάβασε τι πρέπει να κάνεις για να εξελίξεις το καλοκαιρινό φλερτ σε φθινοπωρινή σχέση στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ