Αγριος καβγάς: «Είστε γραφείο Τύπου της Eldorado» είπε η Αυλωνίτου -«Συγγνώμη, αλλιώς μήνυση» απάντησε ο Πορτοσάλτε [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγριος καβγάς: «Είστε γραφείο Τύπου της Eldorado» είπε η Αυλωνίτου -«Συγγνώμη, αλλιώς μήνυση» απάντησε ο Πορτοσάλτε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια κόντρα μεταξύ του Αρη Πορτοσάλτε και της Ελένης Αυλωνίτου ξέσπασε στο τηλεοπτικό πλατό του ΣΚΑΪ, μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του δημοσιογράφου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν ότι η Ελένη Αυλωνίτου κατηγόρησε τον Αρη Πορτοσάλτε ότι είναι το «γραφείο Τύπου της Eldorado», προκαλώντας την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου που της ζήτησε να ανακαλέσει.

«Να ανακαλέσετε και να ζητήσετε συγγνώμη» είπε ο Αρης Πορτοσάλτε. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να του ζητά συγγνώμη με ένα ειρωνικό χαμόγελο, γεγονός το οποίο ενόχλησε ακόμη περισσότερο τον δημοσιογράφο που έκανε λόγο ακόμη και για μήνυση.

Τελικώς, η Ελένη Αυλωνίτου απέσυρε τον χαρακτηρισμό της και ζήτησε συγγνώμη. Παρόλα αυτά, η συζήτηση για την Eldorado συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε, όμως, αποστάσεις από το «στα τσακίδια» του Νίκου Καρανίκα, λέγοντας ότι εκείνη θα ανάγκαζε την καναδική εταιρία να μείνει στην Ελλάδα και να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eldorado Πορτοσάλτε αυλωνιτου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ