Οι μεγαλύτερες νίκες του Ολυμπιακού σε πρεμιέρα του Champions League [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι μεγαλύτερες νίκες του Ολυμπιακού σε πρεμιέρα του Champions League [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα απόψε στο Champions League απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, 20 χρόνια μετά την πρώτη του παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πέρασαν κιόλας 20 χρόνια από τότε που ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League. Ήταν εκείνο το παιχνίδι με την Πόρτο στο ΟΑΚΑ και τη νίκη 1-0 με το μαγικό γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου, τον Σεπτέμβριο του 1997.

Πέντε χρόνια μετά, η Λεβερκούζεν θα κατηφόριζε ως φιναλίστ του Champions League στην Ριζούπουλη. Λίγους μήνες πριν είχε ηττηθεί στον τελικό της Γλασκώβης από την Ρεάλ Μαδρίτης και στην πρεμιέρα της νέας σεζόν, είδε τον Ολυμπιακό να τη διασύρει με σκορ 6-2.

Το 2014, ήταν η σειρά της Ατλέτικο Μαδρίτης να τα βρει σκούρα σε πρεμιέρα Champions League. Ο Ολυμπιακός έζησε μια ακόμη μαγική νύχτα, όταν υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ισπανίας και επικράτησε 3-2.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Champions League πρεμιέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ