Πώς να βάλεις τα φαγητά στο πιάτο σου αν θέλεις να χάσεις βάρος - iefimerida.gr

Πώς να βάλεις τα φαγητά στο πιάτο σου αν θέλεις να χάσεις βάρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι μπορεί να συμβαίνει, όταν ο δείκτης της ζυγαριάς παραμένει κολλημένος στα ίδια κιλά, ενώ εσύ ακολουθείς πιστά ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και φροντίζεις παράλληλα να μαγειρεύεις τα γεύματα σου με τον πιο υγιεινό και κατάλληλο τρόπο;

Πριν ρίξεις ευθύνες στο μεταβολισμό σου και στα γονίδια, σου παρουσιάζουμε έναν άλλο παράγοντα που παίζει καθοριστικό σχεδόν ρόλο στη διατήρηση της γραμμής σου: ο τρόπος με τον οποίο βάζεις την κάθε τροφή στο πιάτο σου και πιο συγκεκριμένα η ποσότητα της εκάστοτε μερίδας σε αυτό.

Τις περισσότερες φορές, θα παρατηρήσεις ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γεύματος σου, φροντίζεις να βάζεις πρώτα τους υδατάνθρακες στο πιάτο σου, για να ακολουθήσουν η πρωτεΐνη και ίσως τα λαχανικά.

Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα πρέπει να βάζεις τα φαγητά στο πιάτο σου για να χάσεις βάρος στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ