Μπαζάρεβιτς: «Εχουν εμπειρία οι Ελληνες, σημαντικός ο κορμός του Ολυμπιακού» - iefimerida.gr

Μπαζάρεβιτς: «Εχουν εμπειρία οι Ελληνες, σημαντικός ο κορμός του Ολυμπιακού»

Φωτογραφία: FIBA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς «προλόγισε» τον μεγάλο προημιτελικό του Eurobasket 2017 ανάμεσα στην Ρωσία και την Ελλάδα (Τετάρτη, 18:45) και στάθηκε στον κορμό των παικτών του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής των Ρώσων, ανέφερε: «Αυτό είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα. Είναι ο προημιτελικός. Υπάρχει μεγάλη ένταση. Πρέπει απλώς να κάνουμε αυτό που θα προετοιμάσουμε. Πρέπει να παίξουμε άμυνα και να "γυρίσουμε" σωστά την μπάλα στην επίθεση.

Όλοι οι παίκτες της Ελλάδας έχουν εμπειρία και μεγάλο ρόλο σε ομάδες που πρωταγωνιστούν, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Αυτό το σέβομαι, γιατί ειδικά ο Ολυμπιακός έχει έναν κορμό Ελλήνων παικτών που έχει σημαντικό ρόλο σε αυτή την ομάδα. Αυτό θεωρώ πως είναι ένα από τα κλειδιά γι' αυτούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα ΡΩΣΙΑ eurobasket 2017
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ