Σκύλος δάγκωσε παρουσιάστρια στο πρόσωπο [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκύλος δάγκωσε παρουσιάστρια στο πρόσωπο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάλλον δεν θα ξαναπλησιάσει ποτέ το πρόσωπό της κοντά στο στόμα σκύλου η παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής του αμερικανικού δικτύου 9News Κάιλ Ντάιερ, μετά το δάγκωμα που δέχτηκε από τον Μαξ, ένα Dogo Αrgentino.

Η Ντάιερ είχε καλέσει στην εκπομπή της τον 3χρονο Μαξ και το αφεντικό του, καθώς ο σκύλος έπεσε προχτές σε μια παγωμένη λίμνη στο Ντένβερ, όπου και έμεινε παγιδευμένος για αρκετή ώρα, μέχρι να σωθεί τελικά από την πυροσβεστική.

Ενώ ο ιδιοκτήτης και ένας πυροσβέστης περιέγραφαν τη δραματική διάσωση, η παρουσιάστρια χάιδευε το σκύλο, αλλά κάποια στιγμή πλησίασε πολύ το πρόσωπό της στο δικό του, με αποτέλεσμα εκείνος να της επιτεθεί και να τη δαγκώσει.

Η Ντάιερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πλαστική προσώπου, ενώ οι τηλεθεατές αντέδρασαν με συμπάθεια απέναντι στο Μαξ, αναφέροντας στη σελίδα του 9News στο Facebook, ότι το σκυλί δεν έπρεπε να βγει στην τηλεόραση, καθώς ακόμα δεν είχε ξεπεράσει το σοκ της περιπέτειάς του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ