Αντετοκούνμπο: «Είμαστε πλέον ομάδα και απελευθερωμένοι» - iefimerida.gr

Αντετοκούνμπο: «Είμαστε πλέον ομάδα και απελευθερωμένοι»

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως πολύ δυνατή ομάδα που στηρίζει πάρα πολλά κομμάτια του παιχνιδιού της τον Αλεξέι Σβεντ χαρακτήρισε τη Ρωσία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ενόψει του προημιτελικού του Eurobasket 2017 την Τετάρτη.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε ως φαβορί την αντίπαλο της Εθνικής μας ωστόσο τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα είναι έτοιμοι και θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο τους παιχνίδι για να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε: «Η Ρωσία είναι μαι πολύ δυνατή ομάδα. Παίξανε πολύ καλά χθες με την Κροατία. Η Ρωσία είναι το φαβορί, όχι εμείς. Με όποια ομάδα και να παίξουμε από εδώ και πέρα αυτή θα είναι το φαβορί. Θα πρέπει να κουράσουμε όσο μπορούμε το Σβεντ. Ο κόουτς ξέρει καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Όποτε λέμε ότι είμαστε το φαβορί τα πράγματα δεν πάνε καλά», είπε αρχικά ενώ για το κλίμα μεταξύ των παικτών τόνισε: «είμαστε πλέον ομάδα όμως έχουμε και απουσίες. Νιώθουμε πιο απελευθερωμένοι όσο κυλά η διοργάνωση. Δεν έχει σημασία να έχεις μία μέρα παραπάνω ξεκούρασης σε μία τέτοια διοργάνωση. Θα είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ