Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αυλωνίτη - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αυλωνίτη

Φωτογραφία: PaoFC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Τάσος Αυλωνίτης.

Την απόκτηση του 27χρονου στόπερ ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, καθώς ο πρώην αμυντικός των Ολυμπιακού, Πανιώνιου , υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με το «τριφύλλι».

Ο Αυλωνίτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη και βρισκόταν πολύ ψηλά στη λίστα του με τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και έρχεται ως μια επιπλέον και καλή λύση στα μετόπισθεν. Τον Φεβρουάριο του 2016, είχε δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Στουρμ Γκρατς, πραγματοποιώντας 16 εμφανίσεις με τους Αυστριακούς.
Η ανακοίνωση:

«Συμφωνία με τον Ελληνα αμυντικό, 13η μεταγραφή για την ομάδα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών, αποτελώντας την 13η φετινή μεταγραφή του «τριφυλλιού».

Ο Αυλωνίτης γεννήθηκε την πρωτοχρονιά του 1990 στη Χαλκίδα. Μεταπήδησε από τον τοπικό Χαλκίνεο στο Αιγάλεω το 2007 οπότε και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα. Κατέγραψε 33 αγώνες στην ομάδα των δυτικών προαστείων στην επόμενη τριετία περνώντας και μία χρονιά ενδιάμεσα (2008-09) ως δανεικός στον Ηλυσιακό με 22 συμμετοχές. Τη σεζόν 2010-11 ανήκε στην Καβάλα, μετά τον υποβιβασμό της οποίας πήγε στον Πανιώνιο. Εκεί, την επόμενη τριετία έκανε 65 συμμετοχές πριν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό στον οποίο ανήκε την επόμενη διετία. Με τους ερυθρόλευκους αγωνίστηκε 25 φορές πετυχαίνοντας 2 γκολ και καταγράφοντας 2 ασίστ. Το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 αγωνίστηκε στη Στουρμ Γκρατς παίζοντας σε 17 αγώνες, ενώ το Γενάρη του 2017 μετακόμισε στη Σκωτία και την Χαρτς με τα χρώματα της οποίας έπαιξε 11 φορές. Μετρά 6 συμμετοχές με τα χρώματα της Εθνικής σε επίπεδο Νέων και Ελπίδων.

Καλωσορίζουμε τον Τάσο στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός τασος αυλωνιτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ