ΟΠΑΠ και ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί για ακόμη μια χρονιά [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

ΟΠΑΠ και ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί για ακόμη μια χρονιά [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη μια χρονιά.

Στα γραφεία του ΟΠΑΠ βρέθηκαν εκ μέρους της ΑΕΚ οι κ.κ Μανόλο Χιμένεθ, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Ανέστης, Αντρέ Σιμόες, Μηνάς Λυσσάνδρου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκος Καραούζας και άπαντες δήλωσαν ικανοποιημένοι για την ανανέωση της σχέσης των δύο μεγάλων εταιριών σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο.

ΟΠΑΠ και ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί για ακόμη μια χρονιά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Από την πλευρά του οργανισμού μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος, Ντάμιαν Κόουπ, ο οποίος δήλωσε: «Η ΑΕΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε την πολυετή συνεργασία μας. Ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας με το «πάμε στοίχημα» για 3η χρονιά. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που η ΑΕΚ εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη και θα συνεχίσει μετά την πρόκριση της στους ομίλους. Ευχόμαστε στον προπονητή, στους παίκτες και στη διοίκηση Καλή Επιτυχία στην Ευρώπη και να την θυμούνται οι φίλοι της ΑΕΚ».

ΟΠΑΠ και ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί για ακόμη μια χρονιά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσσάνδρου τόνισε: «Είναι όμορφη ημέρα για την ΑΕΚ. Η σχέση με ΟΠΑΠ είναι ξεχωριστή. Είναι ο σημαντικότερος στρατηγικός συνεργάτης. Δεν είναι απλά συνεργάτης, αλλά μέσω της συνεργασίας μας, ο ΟΠΑΠ έχει αφήσει αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία μας. Ανανεώνουμε με ΟΠΑΠ και παραμένει στην κορυφή των χορηγών μας. Έχουμε υψηλούς στόχους σε αγωνιστικό και κοινωνικό επίπεδο. Η ΑΕΚ ως ιδέα και ομάδα είναι κάτι μεγάλο. Όπως ο ΟΠΑΠ. Είναι γνωστή η προσφορά του ΟΠΑΠ στην κοινωνία και συμμετέχουμε πάντα ενεργά στις δράσεις του με μαθητικές εξέδρες κλπ. Σε εμπορικό επίπεδο θα προβάλει η ΑΕΚ τις δράσεις του ΟΠΑΠ, όπως και αντίστοιχα ο ΟΠΑΠ την ΑΕΚ. Στο τέλος της ημέρας είναι το μυστικό στη σχέση μας».

ΟΠΑΠ και ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί για ακόμη μια χρονιά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ για την ανανέωση της συνεργασίας με την ΑΕΚ βρέθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, τονίζοντας πως ο οργανισμός παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων της ομάδας, ενώ παράλληλα στηρίζει την κοινωνία και τα παιδιά. Όσα δήλωσε ο Μπάγεβιτς: «Μας στηρίζει ο ΟΠΑΠ από την αρχή της προσπάθειάς μας από το 2013. Και συνεχίζει να είναι δίπλα μας. Παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας. Στηρίζει τα παιδιά και την κοινωνία. Ποδόσφαιρο και αθλητισμός δεν είναι μόνο μέσα στα γήπεδα. ο ΟΠΑΠ έχει επιρροή στην κοινωνία με δράσεις με ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Εύχομαι να πανηγυρίσουμε μεγάλες και πολλές επιτυχίες».

ΟΠΑΠ και ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί για ακόμη μια χρονιά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Ο Μανόλο Χιμένεθ βρέθηκε στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ και μίλησε για τη στήριξη που δίνει ο οργανισμός στην ΑΕΚ «Να το κάνω πιο… διεθνές, θα μιλήσω στα ισπανικά. Γνωρίζω την σχέση ΟΠΑΠ και ΑΕΚ από το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας. Γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι η στήριξη στην ΑΕΚ για να πετύχει στόχους της. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην ΑΕΚ, εκτός από στήριξη που δίνει σε εμάς αλλά και στην κοινωνία. Είμαστε ευτυχείς για τη συνέχιση συνεργασία μας. Ελπίζουμε να νικήσουμε την Πέμπτη να γιορτάσουμε μια νέα επιτυχία».

Ο Γιάννης Ανέστης μίλησε στο περιθώριο της παρουσίασης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ. Ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου» στάθηκε στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ριέκα τονίζοντας πως θα πάνε να τα δώσουν όλα για τη νίκη:» Κρίσιμο ματς την Πέμπτη, ερχόμαστε από καλή νίκη, πάμε Κροατία να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για νίκη κ μετά για να μην χάσουμε.

ΟΠΑΠ και ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί για ακόμη μια χρονιά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για θετικό αποτέλεσμα στη Ριέκα, μετέφερε ο Αντρέ Σιμόες. «Ειμαι αισιόδοξος. Ερχόμαστε απο νικες με Μπριζ και Λάρισα και πάμε για να κάνουμε τα πάντα την Πέμπτη. Κάθε ματς ξεχωριστό και διαφορετικό».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΟΠΑΠ χορηγία συνεργασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ