Μπαλτάς για τον διορισμό της γυναίκας του: Θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου, εκτέλεση συμβολαίων - iefimerida.gr

Μπαλτάς για τον διορισμό της γυναίκας του: Θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου, εκτέλεση συμβολαίων

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στο δημοσίευμα που ανέφερε πως η σύζυγός του διορίστηκε και πήρε αύξηση με παράνομο τρόπο έδωσε ο Αριστείδης Μπαλτάς, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τίποτα για την «ταμπακέρα» και χωρίς να απαντά για τον προκλητικό διορισμό.

«Ξεπεράσαμε όλα τα όρια. Χτυπάνε με λάθος και στρεβλά επιχειρήματα,εμένα πάνω στη γυναίκα μου» ανέφερε ο πρώην υπουργός Παιδείας στον Real FM,

Οπως επισήμανε, τον έχουν στοχοποιήσει λόγω της φράσης του περί αριστείας.

«Δεν περίμενα ότι θα έφτασαν προς τα εκεί,με θέματα που θίγουν την τιμή και την υπόληψη μου» υποστήριξηε και μίλησε για λάσπη στον ανεμιστήρια από κάποιους που θέλουν να πλήξουν το επιχειρηματικό πλεονεκτημα της αριστεράς. «Σαν εκτέλεση συμβολαίων» πρόσθεσε, ακόμη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», η σύζυγος του κ. Μπαλτά εάν και είχε πτυχίο πολιτικών επιστημών, αποσπάστηκε στην ΔΕΠΑΝΟΜ, μια από τις εταιρείες του Δημοσίου που ήταν υπεύθυνη για την κατασκευή νοσοκομείων. Πριν από περίπου ένα μήνα, διεκδίκησε και πέτυχε την αύξηση του μισθού της, αφού ήταν κάτοχος μεταπτυχιακού και μάλιστα από το Πολυτεχνείο, με επόπτη πτυχίου τον σύζυγό της Αριστείδη Μπαλτά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ