Επιχείρηση «Πριγκίπισσα» -Το σχέδιο του παλατιού για να γίνει η Μέγκαν Μαρκλ γαλαζοαίματη [εικόνες] - iefimerida.gr

Επιχείρηση «Πριγκίπισσα» -Το σχέδιο του παλατιού για να γίνει η Μέγκαν Μαρκλ γαλαζοαίματη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο ερχομός του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον να ήταν το βασικό θέμα των βρετανικών Μέσων τις προηγούμενες ημέρες, αλλά, σύμφωνα με την Daily Mail, το παλάτι αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται για τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ και για την επίσημη «παρουσίασή» της στο κοινό.

Το ζευγάρι να αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο Τορόντο στα τέλη του μήνα, και συγκεκριμένα στη διεθνή αθλητική οργάνωση Invictus, η οποία δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον πρίγκιπα.

Μάλιστα, ήδη η Μέγκαν Μαρκλ έχει γνωρίσει τον πατέρα του πρίγκιπα Χάρι, Κάρολο, και την Καμίλα, στους οποίους και άφησε πολύ καλή εντύπωση.

Επιχείρηση «Πριγκίπισσα» -Το σχέδιο του παλατιού για να γίνει η Μέγκαν Μαρκλ γαλαζοαίματη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κινητοποίηση του παλατιού είναι αρκετά μεγάλη, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν ετοιμασίες στο «Δωμάτιο 9», έτσι ώστε το ζευγάρι να μένει εκεί και όχι στο εξοχικό της οικογένειας στο Νότινγκχαμ, όπου στεγάζει τώρα τον έρωτά του.

Ήδη μάλιστα, έχει ανακοινωθεί στους δικηγόρους της βασιλικής οικογένειες ότι θα αναλαμβάνουν από εδώ και στο εξής όλες τις υποθέσεις της Μέγκαν Μάρκλ, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει μία κινητοποίηση με το όνομα «Επιχείρηση Πριγκίπισσας», έτσι ώστε να παρουσιαστεί (σωστά) η Μέγκαν Μαρκλ στον λαό ως η νέα πριγκίπισσα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν αποκλείεται να έχουν ήδη αρραβωνιαστεί στο ρομαντικό τους ταξίδι στο Μποτσουάνα, αλλά αποφάσισαν να μην το ανακοινώσουν λόγω της επετείου της Πριγκίπισσας Νταϊάνα για τα 20 χρόνια μετά από τον θάνατό της.

Επιχείρηση «Πριγκίπισσα» -Το σχέδιο του παλατιού για να γίνει η Μέγκαν Μαρκλ γαλαζοαίματη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Βέβαια, επειδή ο λαός είναι πάντα ο πιο αυστηρός κριτής για τους γαλαζοαίματους της Αγγλίας, ο Χάρη θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος αν εμφανιστεί μαζί της στο Τορόντο και να διαβεβαιώσει ανοιχτά αν τελικά η Μέγκαν Μαρκλ είναι και η γυναίκα που θα παντρευτεί.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που επισημοποιηθεί η σχέση τους, το ζευγάρι θα περνάει περισσότερο χρόνο στο Λονδίνο, κάτι με το οποίο θα ήταν απολύτως σύμφωνος και ο πατέρας του.

Οπως αναφέρει φιλικό πρόσωπο του Χάρι, η οικογένειά του δεν πίεσε καθόλου τον ίδιο, ώστε να τους γνωρίσει την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς ήθελαν να του αφήσουν χώρο έτσι ώστε να πάρει μόνος του τις αποφάσεις του.

Η πήγή ανέφερε ακόμη πως όταν τελικά η Μέγκαν γνώρισε την βασιλική οικογένεια (εκτός της Βασίλισσας), ο ίδιος ήταν αρκετά αγχωμένος, καθώς δεν ήθελε σε καμία περιπτωση να βγάλουν αρνητικά συμπεράσματα για το άτομα που νοιάζεται τόσο πολύ.

Επιχείρηση «Πριγκίπισσα» -Το σχέδιο του παλατιού για να γίνει η Μέγκαν Μαρκλ γαλαζοαίματη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Ήθελε χρόνο ώστε να διαπιστώσει και ο ίδιος αν μπορεί να έχει μία μόνιμη θέση στην ζωή του», είπε το άτομο στην Daily Mail.

Βέβαια, για μερικούς αυλικούς η Μέγκαν Μαρκλ έχει περάσει ήδη τα επιτρεπτά όρια με την συνέντευξη που έδωσε στo Vanity Fair, λέγοντας πως οι δυο τους είναι ερωτευμένοι. Έτσι μετά από αυτό δεν αποκλείεται το παλάτι να κράτησε επίτηδες χαμηλούς τόνους, λαμβάνοντας υπόψιν και το παρελθόν της.

Επιχείρηση «Πριγκίπισσα» -Το σχέδιο του παλατιού για να γίνει η Μέγκαν Μαρκλ γαλαζοαίματη [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Να σημειωθεί πως η διάσημη ηθοποιός που παίζει στην σειρά Suits είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον Πρίγκιπα Χάρι και ήδη έχει παντρευτεί μία φορά.

Πάντως σε κάθε περίπτωση το παλάτι φαίνεται να είναι έτοιμο να ανοίξει την «αγκαλιά του» στην μελλοντική γυναίκα του Πρίγκιπα Χάρη, καθώς αν μη τι άλλο θα μπορούσε στο μέλλον να είναι η μητέρα πριγκιπόπουλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι παλάτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ