Λάρισα: Χωρίς βιβλία στα ΕΠΑΛ και με κενά ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά - iefimerida.gr

Λάρισα: Χωρίς βιβλία στα ΕΠΑΛ και με κενά ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά

Φωτογραφία αρχείου: IntimeNews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με προβλήματα άρχισε η νέα σχολική χρονιά στη Λάρισα, στην οποία καταγράφονται 53 κενά εκπαιδευτικών, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στα Επαγγελματικά Λύκεια, όπως αναφέρουν οι πρόεδροι των συλλόγων Δασκάλων και Καθηγητών.

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λάρισας Νίκος Παναγιώτου τονίζει, σύμφωνα με το «onlarissa.gr», ότι «δεν έχουν τοποθετηθεί συνάδελφοι και δεν υπάρχουν βιβλία». Παράλληλα, στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του νομού Λάρισας καταγράφονται τρία οργανικά κενά, δύο στη βιολογία και ένα στα καλλιτεχνικά.

Μετ’ εμποδίων ξεκίνησε η χρονιά και στα νηπιαγωγεία και δημοτικά, καθώς όπως τονίζει στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρης Παπαποστόλου, τα κενά σε δασκάλους ξεπερνούν τα 50.

«Πρώτο κουδούνι σήμερα αλλά τα κενά παραμένουν στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του νομού. Είναι κενά κυρίως ειδικοτήτων ξεπερνούν τα 50. Εκείνο το οποίο είχε ως στόχο το υπουργείο εδώ και χρόνια είναι να δημιουργήσει με το νέο ενιαίου τύπου δημοτικό σχολειό και νηπιαγωγείο να δημιουργήσει υπεράριθμους εκπαιδευτικούς για να βγει στις 11 Σεπτεμβρίου και να πει πανηγυρικά ότι τα σχολεία λειτουργούν κανονικά» τόνισε ο κ. Παπαποστόλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάρισα σχολική χρονιά ελλείψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ