Διαρροή για το νέο iPhone χαλάει τη «φιέστα» της Apple –Τι έγινε γνωστό - iefimerida.gr

Διαρροή για το νέο iPhone χαλάει τη «φιέστα» της Apple –Τι έγινε γνωστό

Το νέο iPhone θα ονομάζεται iPhone X / Φωτογραφία: (AP Photo/Mark Lennihan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πονοκέφαλο» προκαλεί στην Apple η διαρροή τεχνικών χαρακτηριστικών του νέου iPhone, μια μόλις ημέρα πριν από την επίσημη παρουσίασή του από τον κολοσσό τεχνολογίας και πληροφορικής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το νέο μοντέλο θα ονομάζεται iPhone X και η τιμή του θα «φλερτάρει» με τα 1.000 δολάρια. Η ιστοσελίδα 9to5Mac, η πρώτη που δημοσιοποίησε τις εν λόγω πληροφορίες, ανέφερε παράλληλα ότι η Apple θα παρουσιάσει και δύο ακόμη iPhone, το 8 και το 8 Plus.

Όπως και κάθε χρονιά, η Apple είχε διοργανώσει μια μεγάλη φιέστα για αύριο κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσίαζε με κάθε... λαμπρότητα το καινούργιο δημιούργημά της. Φέτος είναι η 10η επέτειος του iPhone, το πιο προσοδοφόρο προϊόν της αμερικανικής εταιρίας.

Η βρετανική εφημερίδα Guardian αναφέρει ότι η αυριανή παρουσίαση θα δώσει τον... τόνο για τις επόμενες κινήσεις της Apple, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόγραμμα Titan – με τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό- έχει μπει πλέον σε δεύτερη μοίρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αpple iPhone
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ