Γεννηματά: Θέλουμε ένα σχολείο ανοιχτών οριζόντων και όχι χαμηλών προσδοκιών - iefimerida.gr

Γεννηματά: Θέλουμε ένα σχολείο ανοιχτών οριζόντων και όχι χαμηλών προσδοκιών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS /ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θέλουμε ένα σχολείο ανοιχτών οριζόντων και όχι χαμηλών προσδοκιών» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, η οποία παρέστη στον αγιασμό στο 6ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείου Ελευθερίου-Κορδελιού και ευχήθηκε «καλή σχολική χρονιά».

«Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και προκοπή σε όλους. Στους μαθητές, στις οικογένειές τους, που εύχομαι να τα καμαρώνουν πάντα όπως επιθυμούν και στους δασκάλους που πρέπει να έχουν την δύναμη για να στηρίξουν τα παιδιά. Είμαστε σήμερα εδώ, γιατί θέλουμε να μιλήσουμε όχι μόνο με τις ευχές μας» είπε η κ. Γεννηματά και συνέχισε: «Θέλουμε να πούμε ότι στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο σχολείο που εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες στα παιδιά αλλά αναγνωρίζει και την αξία. Θέλουμε ένα σχολείο ανοιχτών οριζόντων και όχι χαμηλών προσδοκιών. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει στο Διαπολιτισμικό Σχολείο Κορδελιού. Επέλεξα να σταθώ εδώ, μπροστά σε αυτή την σκάλα με τα μηνύματα αγάπης, φιλίας, δημοκρατίας, δημιουργίας, ανοιχτής κοινωνίας που έχουν γράψει τα ίδια τα παιδιά. Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσει έξω από τους τοίχους αυτού του σχολείου. Σε όλη την ελληνική κοινωνία γιατί μαζί χέρι- χέρι οι Έλληνες μπορούμε να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα δυνατή, δημοκρατική, ισχυρή. Και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Καλή χρονιά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά Κορδελιό αγιασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ