Η Βικτόρια Μπέκαμ σιδερώνει στα backstage του σόου της -Η φωτογραφία που έγινε viral [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Βικτόρια Μπέκαμ σιδερώνει στα backstage του σόου της -Η φωτογραφία που έγινε viral [εικόνα]

Φωτογραφία :apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βικτόρια Μπέκαμ με χαλαρή διάθεση στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας της συλλογής για τη σεζόν Spring /Summer 2018 στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, το πρώην κορίτσι των Spice Girls κατάφερε για άλλη μια φορά να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της.

Στο πλευρό της Βικτόρια Μπέκαμ βρέθηκαν άνθρωποι από το χώρο της βιομηχανίας της μόδας που παρακολούθησαν το σόου, ενώ από τις πρώτες σειρές του catwalk δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο αγαπημένος της σύζυγος, Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά και ο γιος τους, Μπρούκλιν.

Κι ενώ οι επίτιμοι καλεσμένοι περίμεναν με αγωνία να θαυμάσουν τις φρέσκες δημιουργίες της σχεδιάστριας που ήταν αφιερωμένες στη θηλυκότητα και στη δύναμη που αυτή έχει, η Βικτόρια Μπέκαμ, φρόντισε να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον και των διαδικτυακών της φίλων, των ανθρώπων που δεν μπόρεσαν να βρίσκονται στη Νέα Υόρκη αλλά την παρακολουθούσαν μέσω social media.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Βικτόρια Μπέκαμ στο λογαριασμό της στο Instagram στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βικτόρια Μπέκαμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ