Η Κέιτ Μίντλετον «έσβησε» τη Lady Gaga - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντλετον «έσβησε» τη Lady Gaga

Lady Gaga
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κέιτ Μίντλετον πέταξε τη Lady Gaga εκτός του παγκόσμιου χάρτη της μόδας, καθώς η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ όπως είναι πλέον ο επίσημος τίτλος της, βρίσκεται για δεύτερη χρονιά επικεφαλής της λίστας με τα πρόσωπα που επηρεάζουν τη μόδα, ενώ η διάσημη ποπ σταρ έχει εξαφανιστεί.

Η Global Language Monitor (GLM), που καταγράφει λέξεις και φράσεις που αφορούν τη μόδα, αναφέρει πως «Το Στυλ της Δούκισσας», δηλαδή η επιρροή που η Μίντλετον ασκεί στη μόδα, είναι η φράση που χρησιμοποιείται περισσότερο στον κόσμο της μόδας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η Δούκισσα μπορεί να πουλήσει μια σειρά ρούχων μέσα σε 24 ώρες, αρκεί να φορέσει ένα φόρεμα ή πουλόβερ από κάποιο κατάστημα. Οι ενδυματολογικές της επιλογές έχουν επηρεάσει το στυλ των γυναικών σε όλον τον κόσμο.

Όσο για την Lady Gaga, η GLM είναι αρκετά σκληρή λέγοντας πως «η εκκεντρικότητα και η εξαλλοσύνη της είναι πλέον ξεπερασμένες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα lady gaga Κέιτ Μίντλετον στυλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ