Συγκλονιστικό βίντεο: Οι άνεμοι σαρώνουν την παραλία του Μαϊάμι πριν ακόμη φτάσει η Ιρμα - iefimerida.gr

Συγκλονιστικό βίντεο: Οι άνεμοι σαρώνουν την παραλία του Μαϊάμι πριν ακόμη φτάσει η Ιρμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια «γεύση» από το τι θα φέρει η Ιρμα στην Φλόριντα δίνει βίντεο του CNN, που δείχνει τους ισχυρούς ανέμους πουν πλήττουν ήδη την παραλία του Μαϊάμι πριν καλά-καλά «χτυπήσει» το τυφώνας.

Στο βίντεο, που κάνει ήδη τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, η παραλία του κοσμοπολίτικου Μαϊάμι εμφανίζεται έρημη από κόσμο, την ώρα που άνεμοι και βροχή «σαρώνουν» ό,τι βρεθεί στο διάβα τους.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι τα πρώτα πλάνα του βίντεο, στο οποίο ένα stop «χορεύει» αδιάκοπα στους ρυθμούς που υπαγορεύουν οι άνεμοι.

Oι αρχές διέταξαν 6,3 εκατ. ανθρώπους να εγκαταλείψουν την πόλη ενώ ο κυβερνήτης της Φλόριντα προέτρεψε τους κατοίκους της πολιτείας να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

«Εάν έχει διαταχθεί εκκένωση της περιοχής σας, πρέπει να φύγετε τώρα» είπε σε πρωινή συνέντευξη Τύπου, και συμπλήρωσε: «Μην περιμένετε. Εγκαταλείψτε την περιοχή. Οχι απόψε, όχι σε μια ώρα. Πρέπει να το κάνετε τώρα».

This is what #MiamiBeach looked like Saturday night as the strong outer bands from #HurricaneIrma moved onshore pic.twitter.com/fX3B8axNwd

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ