Ανάβυσσος: Ηλικιωμένη έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστή -Την ξυλοκόπησε πριν πάρει 120.000 ευρώ - iefimerida.gr

Ανάβυσσος: Ηλικιωμένη έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστή -Την ξυλοκόπησε πριν πάρει 120.000 ευρώ

Πέρα από τα μετρητά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ηλικιωμένη στην Ανάβυσσο έζησε εφιαλτικές στιγμές, στα χέρια του ληστή που εισέβαλε στο σπίτι της.

Ο θρασύτατος δράστης μάλιστα χτύπησε το κουδούνι για να μπει στο σπίτι, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Λίγο νωρίτερα είχε αποχωρήσει από την οικία ο γιος της ηλικιωμένης και εκείνη πίστεψε ότι είχε επιστρέψει για κάποιον λόγο, με αποτέλεσμα να ανοίξει την πόρτα, δίχως να ρωτήσει ποιος είναι.

Μόλις μπήκε, ο δράστης την άρπαξε από τα μαλλιά, την πέταξε στο πάτωμα και άρχισε να τη χτυπά, απαιτώντας να μάθει πού έκρυβε τα χρήματα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Η γυναίκα του υπέδειξε το σημείο, αλλά παρότι εκεί βρήκε 120.000 ευρώ, ο ληστής δεν αποχώρησε αμέσως.

Επειτα από έρευνα στο σπίτι εντόπισε 40 χρυσές λίρες και κοσμήματα, τα οποία επίσης πήρε και εξαφανίστηκε. Μόλις συνήλθε από το σοκ, η ηλικιωμένη γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τα όσα είπε στην αστυνομία, ο δράστης ήταν νεαρής ηλικίας, μιλούσε ελληνικά και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανάβυσσος ληστής ηλικιωμένη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ