Ποτάμι για ομιλία Τσίπρα: Το Grexit συνδέθηκε με τον τυχοδιωκτισμό του που κόστισε άλλο ένα μνημόνιο - iefimerida.gr

Ποτάμι για ομιλία Τσίπρα: Το Grexit συνδέθηκε με τον τυχοδιωκτισμό του που κόστισε άλλο ένα μνημόνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«O κ.Τσίπρας επεχείρησε και σήμερα να δείξει ότι άλλαξε μυαλά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Και προσθέτει: «Πάει το χρέος, οι κακοί Ευρωπαίοι, τα κακά μνημόνια, οι επιχειρηματίες που πίνουν το αίμα του λαού. Ανακάλυψε τώρα ότι η Ελλάδα θα βγει από την κρίση με επενδύσεις και ανάπτυξη. Από το Grexit να πάμε στο Grinvest, είπε. Μόνο που το Grexit είχε συνδεθεί με τον τυχοδιωκτισμό του που κόστισε στην Ελλάδα άλλο ένα μνημόνιο και παράταση της κρίσης, ενώ το Grinvest είναι γι΄αυτόν άλλο ένα σύνθημα. Όσοι έχουν επιχειρήσει να επενδύσουν στην Ελλάδα ξέρουν καλά τι ταλαιπωρία υφίστανται και πόσα εμπόδια βάζει διαρκώς η κυβέρνηση. Τι πόλεμο δέχονται από υπουργούς και βουλευτές. Η Ελλάδα μπορεί πράγματι να φύγει μπροστά. Κι αυτό δεν μπορούν να το κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ανακαλύπτουν με καθυστέρηση δεκαετιών το σύγχρονο κόσμο, αναφέρει το Ποτάμι για την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι ΔΕΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ