Ενωση Κεντρώων: Αν ο Τσίπρας θέλει να δει τι απήχηση είχαν όσα είπε να πάει στην πλατεία Αριστοτέλους χωρίς σωματοφύλακες - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων: Αν ο Τσίπρας θέλει να δει τι απήχηση είχαν όσα είπε να πάει στην πλατεία Αριστοτέλους χωρίς σωματοφύλακες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κ. Τσίπρας στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ εμφανίστηκε αποκομμένος από την πραγματικότητα, έδειξε ότι πιστεύει, ότι μια κοινωνία οικονομικά νεκρή και ένας λαός εξοργισμένος και θυμωμένος, ονομάζονται κανονικότητα και Δικαιοσύνη, αναφέρει η Ένωση Κεντρώων στο σχόλιό της για την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ.

«Είπε ότι του χρόνου στα εγκαίνια της ΔΕΘ, θα είναι ο ίδιος πρωθυπουργός και θα συζητάμε και θα κάνουμε σχέδια για το μέλλον της χώρας. Ελλάδα θα υπάρχει και του χρόνου, αλλά χωρίς τον κ. Τσίπρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ένωση Κεντρώων σιγοντάρει τον κ. Μητσοτάκη τον οποίο θεωρούμε εξίσου ανεπαρκή και επικίνδυνο. Αν θέλει ο κ. Τσίπρας, να δει τα λόγια του τι απήχηση έχουν να κάνει μια βόλτα χωρίς φρουρούς και σωματοφύλακες στην πλατεία Αριστοτέλους», αναφέρει η Ένωση Κεντρώων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένωση Κεντρώων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ