Συμβολική κίνηση Καρατζαφέρη για να δείξει ότι δεν κινδυνεύουμε με έξοδο από το ευρώ - iefimerida.gr

Συμβολική κίνηση Καρατζαφέρη για να δείξει ότι δεν κινδυνεύουμε με έξοδο από το ευρώ

Συμβολική κίνηση Καρατζαφέρη για να δείξει ότι δεν κινδυνεύουμε με έξοδο από το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε νωρίτερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αυτή της κατάθεσης του ποσού των 1.000 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα, θέλοντας να αποδείξει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος επιστροφής στης δραχμή.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης επισκέφθηκε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Βουλή και κατέθεσε το συμβολικό ποσό των 1.000 ευρώ. Με την κίνησή του αυτή θέλησε -όπως είπε- να στείλει ένα μήνυμα σε δύο παραλήπτες. Καταρχάς στην ελληνική κοινωνία ότι δεν υπάρχει κίνδυνος εξόδου της χώρας από το ευρώ και κατά δεύτερον προς την Άνγκελα Μέρκελ, ότι δεν είμαστε υπάλληλοί της.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν προτίθεται να αποχωρήσει από την κυβέρνηση απάντησε ότι θα κάνει δηλώσεις σε 24 ώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ