Γεννηματά: Θέλω να ολοκληρώσω αυτό που δεν πρόλαβε ο Γιώργος Γεννηματάς - iefimerida.gr

Γεννηματά: Θέλω να ολοκληρώσω αυτό που δεν πρόλαβε ο Γιώργος Γεννηματάς

Θέλω να ολοκληρώσω αυτό που δεν πρόλαβε ο Γιώργος Γεννηματάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θέλω να ολοκληρώσω το όραμα του Γιώργου Γεννηματά, αυτό που δεν πρόλαβε να κάνει» δήλωσε, η Πρόεδρος τυου ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της για την προεδρία του νέου Κινήματος.

«Η Κεντροαριστερά μπορεί ξανά. Είμαστε εδώ ξανά δυνατοί, δημιουργούμε νέα δεδομένα» είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια συνέντευξή της στην τηλεόραση του Σκάι.

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε θετικό ότι είναι δέκα οι υποψήφιοι, καθώς αυτό δείχνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει ξανά η Κεντροαριστερά ενώ εμφανίστηκε ανοιχτή στον ορισμό αντιπροέδρων εφόσον εκλέγει στο νέο φορέα.

Δεν παρέλειψε ωστόσο, να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εν όψει της επίσκεψής του στη ΔΕΘ. «Ο κ. Τσίπρας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος» τόνισε χαρακτηριστικά υπενθυμίζοντας ότι και η ίδια του είχε επισημάνει σε παλαιότερη συνατησή τους ότι έχει αλυσοδέσει τη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ