Υπάρχει τρόπος να κάνεις την περίοδο σου να τελειώσει πιο νωρίς; Οχι ένας, αλλά πέντε - iefimerida.gr

Υπάρχει τρόπος να κάνεις την περίοδο σου να τελειώσει πιο νωρίς; Οχι ένας, αλλά πέντε

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι μπορείτε να κάνετε για να επισπεύσετε τη διάρκεια της περιόδου σας, χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία σας;

Περίοδος. Έρχεται κάθε μήνα με αδυσώπητη συνέπεια (εκτός απροόπτων φυσικά!) και σε πολλές γυναίκες προκαλεί νεύρα, δυσθυμία, πόνο σε διάφορα σημεία του σώματος και, γενικά, μια ταλαιπωρία.

Η διάρκεια της διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα (άλλες κάνουν λόγο για 7 «γεμάτες» ημέρες ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις μόλις 3 ημερών).

Τις ημέρες αυτές επιστρατεύονται σερβιέτες, ταμπόν, θερμοφόρες, χουχουλιάρικες πιτζάμες, φίλες για παρηγοριά, rom coms στο λαπ τοπ, γάτες που γουργουρίζουν ανακουφιστικά πάνω στην κοιλιά, καταπραυντικά ροφήματα και κάθε είδους λιχουδιά και οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει για την κάθε μια στο να την περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Κι ενώ πρόκειται για μια ιστορία την οποία υπομένουμε στωικά κάθε 28 ημέρες, υπάρχουν φορές που απλώς θα θέλαμε να ξεμπερδεύουμε νωρίτερα. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό;

Οι τρόποι για να κάνεις την περίοδο να τελειώσει πιο νωρίς στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ περίοδος γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ