Eurobasket 2017: Χαμόγελα στην Εθνική, αμφίβολος ο Λιθουανός Κουζμίνσκας - iefimerida.gr

Eurobasket 2017: Χαμόγελα στην Εθνική, αμφίβολος ο Λιθουανός Κουζμίνσκας

Φωτογραφία: Eurobasket2017
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο (21:30) την Λιθουανία για την φάση των «16» του Eurobasket 2017 με την αντίπαλη της να έχει ένα μεγάλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ο φόργουορντ των Νιου Γιορκ Νικς Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ταλαιπωρείται από σπασμούς στη μέση, από το παιχνίδι με τη Γερμανία, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι να είναι αμφίβολη.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Λιθουανίας, Νταΐνιους Αντομάιτις, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του Κουζμίνσκας: «Θα αποφασίσουμε για τη συμμετοχή του λίγο πριν το ματς. Ο Μιντάουγκας πονάει στη μέση και θα δούμε πως θα είναι στην προθέρμανση».

Ο 27χρονος φόργουορντ δεν έχει καταφέρει ακόμη να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, ενώ μέχρι τώρα στη διοργάνωση δίνει στη Λιθουανία 14,4 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ