In Touch: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Κέιτ Μίντλεντον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ [εικόνα] - iefimerida.gr

In Touch: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Κέιτ Μίντλεντον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ [εικόνα]

Φωτογραφία: Ian Vogler/Pool Photo via AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλεντον και αμέσως τα στοιχήματα για το φύλο του μωρού «πήραν» φωτιά.

Μπορεί οι στοιχηματικές εταιρείες να αναρωτιούνται «αγόρι ή κορίτσι», με τις αποδόσεις να είναι μοιρασμένες, ωστόσο, το περιοδικό In Touch στο νέο του εξώφυλλο αποκαλύπτει το φύλο του νέου διαδόχου.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα, το νέο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον θα είναι κορίτσι.

«Αυτό ήταν το όνειρο της Κέιτ», λέει πηγή στο περιοδικό. «Πάντα ήθελε δύο κορίτσια και ένα αγόρι, όπως ακριβώς και η μητέρα της», προσθέτει.

«Πάντα υπήρχε πλάνο και για άλλο παιδί. Η Σάρλοτ έχει ευγενική ιδιοσυγκρασία. Τόσο ο Γουίλιαμ, όσο και η Κέιτ ήθελαν μια ακόμη κόρη σαν και αυτή. Επιπλέον, ο Γουίλιαμ λατρεύει την ιδέα να είναι εκείνος και ο γιος του η μειοψηφία στην οικογένεια και να έχουν γύρω τους τρεις γυναίκες», προσθέτει η πηγή.

Σχετικά με την κατάσταση της Κέιτ Μίντλεντον, η οποία πάσχει από το σύνδρομο της υπερέμεσης κύησης, όπως και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της, η ίδια πηγή αναφέρει πως «υποφέρει πολύ».

In Touch: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Κέιτ Μίντλεντον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλεντον φύλο μωρού έγκυος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ