Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε θέλει -Για να μη χάνεις το χρόνο σου - iefimerida.gr

Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε θέλει -Για να μη χάνεις το χρόνο σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι άνδρες δεν είναι περίπλοκοι, μολονότι θα τους άρεσε να νομίζεις ότι είναι. Και δεν υπάρχουν μπερδεμένα μηνύματα. Η αλήθεια ίσως είναι ότι «απλώς δεν σε θέλει».

Τόσα χρόνια οι γυναίκες συναντιούνται για καφέ, ποτό ή ξοδεύουν αμέτρητες ώρες σε μεταμεσονύχτιες τηλεφωνικές συζητήσεις για να λύσουν τη σπαζοκεφαλιά της συμπεριφοράς των ανδρών. «Φοβάται μήπως ξαναπληγωθεί», «ίσως δεν θέλει να χαλάσει τη φιλία μας», «Μήπως τον φοβίζω», «Μόλις χώρισε από μια άλλη σχέση» είναι μερικές από τις χαρακτηριστικές δικαιολογίες που χρησιμοποιούμε όταν δεν θέλουμε να αποδεχτούμε ότι μάλλον δεν του αρέσουμε και τόσο πολύ.

Υπάρχει ένα βιβλίο που όταν κυκλοφόρησε στην Αμερική έκανε θραύση με τίτλο «He's Just Not That Into You» και βασίστηκε σε ένα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Sex and the City». Είναι ένας οδηγός που ουσιαστικά θέλει να σου δείξει πως χάνεις τον χρόνο σου με τον άνδρα που βγαίνεις. Μάλιστα έγινε και ταινία το 2009 με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Άνιστον, την Σκάρλετ Γιόχανσον και την Ντρου Μπάριμορ.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε θέλει στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέσεις άνδρας γυναίκα έρωτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ