Το μήνυμα της δημοσιογράφου Ανθής Βούλγαρη λίγες ημέρες πριν το χειρουργείο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το μήνυμα της δημοσιογράφου Ανθής Βούλγαρη λίγες ημέρες πριν το χειρουργείο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ανθή Βούλγαρη δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια, πριν από λίγες ημέρες, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος διαγνώστηκε με έναν μικρό καλοήθη όγκο στο κεφάλι και αναμένεται να μπει στο χειρουργείο στα τέλη Σεπτέμβρη.

Η Ανθή Βούλγαρη δεν χάνει στιγμή την αισιοδοξία της και λίγο πριν την επέμβαση, συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της. Η ίδια το βράδυ της Πέμπτης δημοσίευσε ένα στο Instagram, από το γυμναστήριο, το οποίο και συνόδευσε με ένα μήνυμα γεμάτο αισιοδοξία.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthi83v) στις

Συγκεκριμένα η Ανθή Βούλγαρη έγραψε: «Αφού πρέπει να παίξεις .. παίξε με τους δικούς σου κανόνες! Life is like a playground ..just jump and play like a child #positivevibes#positiveenergy #thinkpositive#live_love_laugh#trainforhealth#nevergiveup».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανθή Βούλγαρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ