H μεγάλη αλλαγή της Κιμ Καρντάσιαν -Εκανε το πιο μοδάτο ξανθό χρώμα στα μαλλιά [εικόνα] - iefimerida.gr

H μεγάλη αλλαγή της Κιμ Καρντάσιαν -Εκανε το πιο μοδάτο ξανθό χρώμα στα μαλλιά [εικόνα]

Φωτογραφία :Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά την ανακοίνωση που θέλει την Κιμ Καρντάσιαν και τον σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ, να κάνουν πραγματικότητα τη μεγάλη τους επιθυμία και να αποκτούν τρίτο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, όλο το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στο look το οποίο έχει υιοθετήσει πλέον η ριάλιτι σταρ.

Η 36χρονη βασίλισσα του κοντούρινγκ, έχει τον τρόπο να απασχολεί τα media και να εκπλήσσει σε κάθε της εμφάνιση και βρήκε τον καταλληλότερο χρόνο αλλά και τόπο για να το κάνει για άλλη μια φορά.

Με αφορμή λοιπόν την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη, η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε το «παρών» στην έναρξη του σπουδαίου αυτού event και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του fashion show του διάσημου οίκου υψηλής ραπτικής Tom Ford, για την παρουσίαση της συλλογής του για τη σεζόν Spring/Summer 2018.

Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ