Το Paris Match επικαλείται το iefimerida.gr για τις πληροφορίες του [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Paris Match επικαλείται το iefimerida.gr για τις πληροφορίες του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ενεργό link που παραπέμπει απευθείας στο iefimerida, το μεγάλο γαλλικό περιοδικό Paris Match επικαλείται την ιστοσελίδα μας για τις πληροφορίες του σχετικά με το ταξίδι του ζεύγους Μακρόν στην Αθήνα.

Το Paris Match επικέντρωσε το ενδιαφέρον του στις πληροφορίες για τις κυρίες Μπαζιάνα και Μακρόν και για την επίσκεψή τους στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Το Paris Match επικαλείται το iefimerida.gr για τις πληροφορίες του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Γράφει χαρακτηριστικά:

«Η Ελληνίδα πρώτη κυρία, Περιστέρα "Μπέττυ" Μπαζιάνα, συνόδευσε την Μπριζίτ Μακρόν σε μια επίσκεψη στην Ακρόπολη, την Πέμπτη.

Η Περιστέρα ή "Μπέττυ" Μπαζιάνα δεν είναι μια πρώτη κυρία όπως οι άλλες. Οταν ο σύντροφός της Αλέξης Τσίπρας ανήλθε στην εξουσία το 2015, εκείνη έγινε η πρώτη μη παντρεμένη γυναίκα που απέκτησε αυτόν τον τίτλο στην Ελλάδα.

Πολύ διακριτική και πολύ αριστερή στις πεποιθήσεις της, αυτή η μηχανικός γεννήθηκε το 1974. Την αποκαλούσαν "Η κόκκινη Μπέττυ" σε μια μερίδα του συντηρητικού Τύπου -κυρίως αγγλοσαξονικού- και σημείωναν ότι εκείνη είναι που ώθησε τον Τσίπρα στην πολιτική. Την Πέμπτη εκείνη συνόδευσε την Μπριζίτ Μακρόν στην επίσκεψή της στην Ακρόπολη των Αθηνών.

Σύμφωνα με το ελληνικό σάιτ iefimerida, η Μπριζίτ Μακρόν δήλωσε πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στην Ελλάδα για αυτή την πρώτη επίσημη επίσκεψη. Το iefimerida αναφέρει ότι η ξενάγηση έγινε από την Ελένη Μπάνου, την υπεύθυνη αρχαιοτήτων της Αθήνας. Η ίδια είχε ξεναγήσει τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα κατά την επίσκεψή του στην Ακρόπολη, τον Νοέμβριο του 2016».

Το Paris Match επικαλείται το iefimerida.gr για τις πληροφορίες του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το Paris Match επικαλείται το iefimerida.gr για τις πληροφορίες του [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το Paris Match επικαλείται το iefimerida.gr για τις πληροφορίες του [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Paris Match iefimerida πληροφορίες επικαλείται
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ