Ο Μακρόν αγωνιά: Ανέβασε φωτογραφία για να καθησυχάσει τους Γάλλους ότι ασχολείται με τον τυφώνα Ιρμα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Μακρόν αγωνιά: Ανέβασε φωτογραφία για να καθησυχάσει τους Γάλλους ότι ασχολείται με τον τυφώνα Ιρμα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Εμανουέλ Μακρόν απουσιάζει από τη Γαλλία, την ώρα που ο τυφώνας Ιρμα έχει προκαλέσει ιστορικές καταστροφές στις γαλλικές αποικίες της Καραϊβικής.

Ο γάλλος πρόεδρος παρότι έκανε δηλώσεις για τον Ιρμα από την Αθήνα, εντούτοις, μόλις ολοκλήρωσε την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, ανέβασε στο twitter το παρακάτω μήνυμα:

Ο Μακρόν αγωνιά: Ανέβασε φωτογραφία για να καθησυχάσει τους Γάλλους ότι ασχολείται με τον τυφώνα Ιρμα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

[Βρίσκομαι σε τηλεφωνική επικοινωνία από την Ελλάδα με το Παρίσι και ενημερώνομαι για τον τυφώνα Ιρμα. Θα μεταβώ επιτόπου μόλις αυτό καταστεί δυνατό]

Ο γάλλος πρόεδρος αποκάλυψε σήμερα, στην Αθήνα, ότι σκέφτηκε για λίγο να ακυρώσει το επίσημο ταξίδι του στην Ελλάδα, αλλά άλλαξε γνώμη.

«Δεν θέλω εδώ από την Ελλάδα να μιλήσω για τον επίσημο απολογισμό. Βρίσκομαι σε επαφή με τις αρχές Διαχείρισης Κρίσης και τον Γάλλο πρωθυπουργό. Χθες το βράδυ αποφάσισα να μην ακυρώσω το ταξίδι στην Ελλάδα. Τις 24 ώρες στην Ελλάδα δεν θα μπορούσα λόγω συνθηκών να μεταβώ στις πληγείσες περιοχές. Η επίσκεψη στην Ελλάδα έπρεπε να γίνει. Η Ελλάδα έχει βιώσει πολύ σκληρή λιτότητα και ένα μέρος της ευρωπαϊκής παρτίδας παίζεται εδώ», δήλωσε από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακρον ιρμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ