Λένινγκραντ: Eνας στρατιώτης νεκρός και 5 τραυματίες σε πεδίο βολής - iefimerida.gr

Λένινγκραντ: Eνας στρατιώτης νεκρός και 5 τραυματίες σε πεδίο βολής

 Ενας στρατιώτης νεκρός και 5 τραυματίες σε πεδίο βολής στο Λένινγκραντ/ /Φωτογραφία: Ivan Sekretarev/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας Ρώσος στρατιώτης σκοτώθηκε και πέντε τραυματίστηκαν σε στρατιωτική άσκηση αρμάτων μάχης σε πεδίο βολής στην περιοχή του Λενίνγκραντ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δυτικής Στρατιωτικής Διοίκησης, κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων στρατιωτικών ασκήσεων που περιελάμβαναν βολές αρμάτων μάχης, ένα από τα εκτοξευμένα βλήματα διέλαθε της πορείας του και εξερράγη σε μικρή απόσταση από κατάλυμα στο οποίο βρίσκονταν έξι στρατιώτες του μηχανικού.

Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίσθηκαν. Δύο εξ αυτών τραυματίσθηκαν βαριά και διακομίσθηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο σε νοσοκομείο της περιοχής, αλλά όπως δήλωσε στο πρακτορείο TASS ο αρχίατρος της περιοχής του Λένινγκραντ Όλεγκ Εργκάσεφ, η κατάσταση τους είναι κρίσιμη και ενδέχεται να μεταφερθούν σε στρατιωτικό νοσοκομείο, εφόσον η κατάσταση τους επιτρέπει την μετακίνηση τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λένινγκραντ νεκρός στρατιώτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ