Σοφία Χατζηπαντελή: Το μοντέλο που έγινε παγκοσμίως γνωστό χάρη στα πυκνά του φρύδια - iefimerida.gr

Σοφία Χατζηπαντελή: Το μοντέλο που έγινε παγκοσμίως γνωστό χάρη στα πυκνά του φρύδια

Instagram/sophiahadjipanteli
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ελληνοκύπρια φοιτήτρια και μοντέλο δείχνει περήφανα τα ενωμένα φρύδια με τα οποία την προίκισε η φύση και δε την απασχολεί καθόλου τι σκέφτονται οι άλλοι γι' αυτά.

Τη λένε Σοφία Χατζηπαντελή, σπουδάζει μάρκετινγκ και με την εμφάνιση της σηκώνει το δικό της λάβαρο στην επανάσταση κατά των παγιωμένων και άκαμπτων προτύπτων της τέλειας ομορφιάς.

Με σήμα κατατεθέν της τα πυκνά και ενωμένα, μαύρα της φρύδια ξεκίνησε το #UnibrowMovement, ένα νέο body positive «κίνημα». Αν και στόχος της δεν είναι να επιβάλλει κάποια τάση, λαμβάνοντας υπόψιν το τελευταίο κίνημα υπέρ της τριχοφυίας που έχουμε δει να στηρίζουν διάσημες όπως η Πάρις Τζάκσον, η Λόλα Κερκ, η Λίνα Ντάναμ κ.α, το έδαφος για να (ανα)δείξει τα φρύδια της είναι πιο γόνιμο από ποτέ.

Η Σοφία, με περισσότερους από 46.000 followers στο Instagram, προωθεί (ή απλώς είναι ο εαυτός της) ένα είδος ομορφιάς μακριά από κάθε στερεοτυπική αντίληψη.

Δες την ελληνοκύπρια με τη μοναδική ομορφιά και διάβασε την ιστορία της στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ